SÜ Fen Fakültesi tüm bölümleriyle akredite edildi

Selcuk University 12:01

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Fen Fakültesi bünyesindeki İstatistik, Biyoloji, Matematik, Fizik ve Kimya Bölüm Başkanlıklarına; Fen, Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneğince (FEDEK) verilen “Akreditasyon Belgesi”, törenle takdim edildi.

Selçuk Üniversitesi 45'inci yıl mezunlarını verdi

Selcuk University 14:11

Selçuk Üniversitesinde 2019 – 2020 eğitim-öğretim yılının mezuniyet heyecanı vardı. Bu yılki tören, koronavirüs (COVİD-19) salgınından dolayı öncekilerden oldukça farklıydı. Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yapılan programa, mezun öğrencileri temsilen fakülte ve yüksekokul birincileri katıldı.

Rektör Aksoy, mazbatasını aldı

Selcuk University 09:05

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Metin Aksoy'a rektörlük mazbatası Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından verildi.

Details

Selçuk Üniversitesi'nden yerli tohumda dev adım

Selcuk University 09:54

Selçuk Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü iş birliğiyle yerel, modern, farklı buğday türleri, yabani türler ile integenerik ve interspefik buğday melezlerini içeren 27 farklı genotipinde verimli, kaliteli ve sağlıklı beslenme yönüyle değerli yerli tohum üretiliyor.

Rektör Aksoy'un 15 Temmuz mesajı

Selcuk University 12:13

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Selçuk Üniversitesi'ne "Covid-19 Hizmet Belgesi" verildi

Selcuk University 19:48

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından, Selçuk Üniversitesi’ne “Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi” verildi.

Selçuk Üniversitesi ve Karatay Belediyesi arasında örnek iş birliği

Selcuk University 14:53

Selçuk Üniversitesi ve Karatay Belediyesi arasında kurumlar arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve farklı alanlarda ortak projeler geliştirmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Details

Selçuk Üniversitesi, bilimsel tecrübesini sanayi ile buluşturuyor

Selcuk University 12:25

Üniversite – sanayi iş birliğinin, ekonomik kalkınmanın öncelikli şartlarından biri olduğuna inanan ve bu düşüncesini somut adımlarla hayata geçiren Selçuk Üniversitesi, önemli bir projeye daha imza attı. TÜBİTAK'ın hazırladığı “Sanayi Doktora Programı” çerçevesinde Bürotime ile imzalanan protokol ile doktora öğrencileri, hem bilimsel çalışmalarını sahaya yansıtma imkânı bulacak hem de teknolojiyi deneyimleme şansı elde edecek.

Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy'un "Kurban Bayramı" Mesajı

Selcuk University 10:13

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy; İslam dünyası için birlik ve beraberlik, âlemlerin Rabbine olan teslimiyet ve paylaşmak anlamına gelen Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Selçuk'ta Devir Teslim Töreni

Selcuk University 15:29

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, görevini yeni Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy'a devretti.

Türkiye’nin ilk 3 boyutlu sanal fuarı açıldı

Selcuk University 11:37

Bakan Pekcan, Ticaret Bakanlığının desteğiyle, Makine İhracatçıları Birlikleri organizasyonunda Selçuk Üniversitesi tarafından ilk yerli ve milli yazılımla düzenlenen "Agrivirtual-Tarım ve Hayvancılık Makineleri Sanal Fuarı"nın açılışını gerçekleştirdi.

Yerli ve Milli Yazılımlı Sanal Fuar başlıyor

Selcuk University 11:58

Ticaret Bakanlığı himayesinde Selçuk Üniversitesi iş birliğiyle Türkiye’nin Makinecileri tarafından gerçekleştirilecek olan Agrivirtual Tarım ve Hayvancılık Makineleri Sanal Fuarı, 22–26 Haziran tarihleri arasında düzenleniyor.