Mehmet KARADENİZ

Sosyal Tesisler Şube Müdürü

1982 yılında Konya’nın Selçuklu ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Konya Merkezde tamamladı. 1999 yılında Konya Selçuklu İmam Hatip Lisesi, 2007 yılında S.Ü. Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Pazarlama bölümünden, 2009 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Biriminden mezun oldu. 2014 yılında S.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Sağlık Kurumları İşletmeciliğinde Yüksek Lisansı tamamladı.

2009 yılında S.Ü. Tıp Fakültesi Hastanesi Satınalma ihale Biriminde göreve başlayıp sırasıyla, 2011 yılında  Satınalma Tahakkuk Biriminde, 2012-2013 yılları arasında Satınalma Doğrudan Temin Biriminde, 2014 yılında Satınalma ihale Biriminde, 2015-2016 yılları arasında  Tıbbi Malzeme Ambarında  ve 2017 yılında tekrardan  Satınalma ihale Biriminde görev almıştır. 08.12.2017 yılından itibaren ise S.Ü. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında Sosyal Tesisler Şube Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 2 Çocuk babasıdır.

Sosyal Tesisler Şube Müdürlüğü

Her türlü altyapının tam olduğu, çağdaş teknolojiyi yakalamış, temiz, modern bir binada en kaliteli hizmeti sunmaktır.

Akademik ve idari personelimiz için hazırladığımız kaliteli yemeklerimizi, hijyenik bir ortamda sunmak,

Üniversite personeli, emeklileri, bunların eş ve çocukları ile kanunen bakmakla yükümlü oldukları aile bireyleri, yakınları, öğrenciler ve aileleri, mezunlar ile diğer konukların sosyal amaçlı gereksinimlerini (yemek, konaklama, dinlenme, spor faaliyetleri, eğlence, basılı ve görsel yayın vb.) ve öğrencilerin eğitim ve uygulama ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Birime bağlı üniversiteye hizmet veren (Köşk Kafeterya, Erasmus Otel, Anamas Otel, S.D. Kültür Merkezi, Apa Tesisleri, Binicilik Tesisleri, Lojman Misafirhane ve Rektörlük çay ocakları) yerler