Zeliha DÜNDAR

Yurt Müdürü

1977 Yılında Konya’nın Sarayönü ilçesinde doğdu. İlkokulu Altınekin’de, ortaokulu Karaman Anafartalar ortaokulunda, liseyi Karaman Sağlık Meslek Lisesi’nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Veteriner Sağlık ve Laboratuar bölümünü 2011 yılında, Atatürk Üniversitesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi bölümünü 2018 yılında bitirmiştir. 1996-1997 yılları arasında Meram Tıp Fakültesi Kardiyoloji-Anjio Bölümünde, 1997-2006 yılları arasında Meram Tıp Fakültesi Başhemşirelik bölümünde, 2006-2009 yılları arasında Meram Tıp Fakültesi Döner Sermaye Faturalama bölümünde, 2009-2011 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Döner Sermaye Faturalama bölümünde, 2011-2013 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Dermatoloji bölümünde, 2013-2016 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İnsan Kaynakları bölümünde görev yapmıştır. 29.02.2016 tarihinden itibaren S.Ü. Atatürk Öğrenci Yurtlarında Şube Müdürü V. Olarak görevine devam etmektedir.

ATATÜRK ÖĞRENCİ YURTLARI

Selçuk Üniversitesi Atatürk Öğrenci Yurtları 1999-2000 eğitim-öğretim yılında A ve B blokları  olarak hizmete açılmıştır. 2002-2003 Eğitim Öğretim yılında C ve D blokları 2006-2007 Eğitim - Öğretim yılında  E blok 2013-2014 Eğitim - Öğretim yılında da F blok  tamamlanmış şu anda 6 blok olarak hizmet vermektedir. E, F blok toplam 714 erkek öğrenci,  A, B, C, D  blokları toplam 1780 kız öğrenci olmak üzere toplam 2494 öğrenciye hizmet vermektedir. A, B, E ve F bloklarında 1 kişilik 2 kişilik ve 4 kişilik odalar bulunmakta,  C ve D bloklarının tamamı 4 kişilik odalardan oluşmaktadır. Yurtlarımızda ön lisans ve lisans öğrencileri kalmakta boşluk kalması durumunda yüksek lisans ve doktora öğrencileri de yurtlarımızda kalmaktadır. Yurtlarımızda her blokta mutfak, ütü odası, etüt odası, dinlenme salonu, 5. katta Diş Hekimliği Fakültesinde okuyan öğrenciler için çalışma odası ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri için çizim odası oluşturulmuştur. Ayrıca C ve D bloklarında her katta 2 adet etüt odası bulunmaktadır.

Yurtlarımızda kalan öğrenciler yurt ücretlerini 2 taksit olarak (dönem başında)  Vakıflar Bankasına öğrenci numarasına yatırmaktadır. Her blokta bulunan çamaşırhanelerden faydalanmak isteyen öğrencilere makbuz karşılığı jeton satılmakta her hafta son iş günü olan Cuma günü Rektörlük Strateji Daire Başkanlığına yatırılmaktadır. Yurtlarımızda verilen diğer hizmetler (mutfaklar, internet, ütü gibi) için öğrencilerden ücret alınmamaktadır.

Yurtlarımız Eğitim - Öğretim süresince hizmet vermektedir. Yaz tatilinde Eğitim- Öğretim ile ilgili mazeretlerini belgeleyen öğrencilerimizin nöbetçi bloklarda kalmaktadırlar.